ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α.ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία και παραμένοντας αήττητος για 17 συνεχή αγωνιστικές απέναντι σε αξιόλογες ομάδες του Πειραιά πριν διακοπεί το πρωτάθλημα στην 20η αγωνιστική και έχοντας αντιμετωπίσει στο δεύτερο γύρο ήδη τους πρωτοπόρους του ομίλου κέρδισε άξια την επιστροφή του στην Α΄Κατηγορία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.

Η επιτυχία ήρθε μέσα από δουλειά αλλά και το πείσμα των αθλητών και των προπονητών τους πιστεύοντας όλοι στην ποιότητα της ομάδας που ανέβαζαν τους στόχους της σε κάθε αγώνα όλο και πιο ψηλά.

Ως Διοίκηση χρειάστηκε να παρθούν από την προετοιμασία σκληρές αποφάσεις. Έγινε μεγάλη προσπάθεια να τηρηθούν για όλους τους αθλητές οι ίδιοι κανόνες και να μειωθεί όσο το δυνατόν το αίσθημα της αδικίας, και η μεγαλύτερη επιτυχία της φετινής χρονιάς ήταν η συσπείρωσή των αθλητών γύρω από τους προπονητές και την διοίκηση που έγιναν μια οικογένεια με κοινούς στόχους.

Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές που πάλεψαν για τις επιτυχίες της ομάδος εντός και εκτός γηπέδου και τους φίλους που ήταν δίπλα στην ομάδα με την φυσική ή ψυχολογική στήριξή τους αλλά και όλους στην πολυπληθή νεοσύστατη ακαδημία του συλλόγου με τους μικρούς αθλητές με τους γονείς τους μαζί με τους προπονητές τους που ήταν ο 12ος παίκτης που έδινε πνοή και δύναμη στην προσπάθεια στο γήπεδο των δικών τους ανθρώπων.

Ευχόμαστε και η νέα αθλητική περίοδος στην Α κατηγορία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ να μας βρει το ίδιο μαχητικούς αλλά κυρίως όλους μαζί ως οικογένεια καθώς επιστρέψαμε για να μείνουμε…

ΠΗΓΗ: ΕΠΣΠΕΙΡΑΙΑ https://www.epspeir.gr/results/display_ranking.php?league_id=300

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.