ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ vs Π.Α.Ο. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΣΠ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3ος ΟΜΙΛΟΣ

1

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Draw

1

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ

Draw

9 Οκτωβρίου 2021 | 16:30
ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
vs

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΣΠ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3ος ΟΜΙΛΟΣ

Ανακεφαλαίωση

Αγώνας που η ομάδα μας αν και δυνατότερη και με καλύτερα πατήματα στο γήπεδο τις ευκαιρίες δεν τις έκανε γκολ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ

Δεχθήκαμε γκολ από πέναλτι στο 13΄ αλλά γρήγορα ο Ελευθεράκης με εκτέλεση φάουλ στο 18΄ έφερε πάλι το παιχνίδι στα ίσια.

Ακολούθησε αποβολή με 2η κίτρινη κάρτα στο 32΄ στον Κωνσταντίνου όπου αυτό προκάλεσε πίεση στις γραμμές αλλά χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα ο BUNJΑJ καθώς οι παίκτες μας κάλυπταν έξυπνα και γρήγορα τα κενά.

Ακολουθήσαν και άλλες κόκκινες κάρτες αυτή την φορά στον γηπεδούχο στο 60΄ και στο 84΄ καθώς και στον προπονητή τους στο 61΄,  αποτέλεσμα της πίεσης που δέχονταν που αν και με 10 παίκτες η ομάδα μας συνέχιζε να είναι απειλητική δεχόμενη σκληρά μαρκαρίσματα από την αντίπαλη ομάδα.

Τα συνεχόμενα φάουλ του “9” της γηπεδούχου υποχρέωσαν τον διαιτητή να του δώσει την 2η κίτρινη κάρτα στο 60΄με αποτέλεσμα την αποβολή του. Η κάρτα αυτή εκνεύρισε τον προπονητή του ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ όπου απευθύνθηκε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς στον διαιτητή με αποτέλεσμα την απ ευθείας κόκκινη κάρτα.

Η ανατροπή του Τρίχα στο 84΄ήταν η μόνη επιλογή του “5” της γηπεδούχου για να κρατήσει την ισοπαλία  δεχόμενος την κόκκινη κάρτα (αφού είχε δεχθεί ήδη κίτρινη κάρτα).

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Σεζόν
9 Οκτωβρίου 2021 16:30 ΕΠΣΠ Α Κατηγορία 2021-2022

Ground

ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Πλαταιών, Κορυδαλλός, Δήμος Κορυδαλλού, Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς, Περιφέρεια Αττικής, Αττική, 18120, Ελλάδα

Αποτελέσματα

ClubΚατάληξη
ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣDraw
Π.Α.Ο. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣDraw